Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Συνάντηση Βενιζέλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναπολέοντα Μαραβέγια είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Μαραβέγιας, ο οποίος θα μετέχει στη Σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, πριν σχηματιστεί κυβέρνηση στην Ελλάδα αναζητεί τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων, ώστε να μπορέσει να διατυπώσει αξιόπιστες θέσεις, προκειμένου να διασφαλιστούν τα κονδύλια προς τη χώρα.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος και το κόμμα του έχουν μιλήσει πολλές φορές για τα θέματα αυτά, καθώς, όπως είπε, υπάρχει μεγάλη πίεση για την αλλαγή της ΚΑΠ, αλλά κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό. Ακόμα και οι πολίτες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, πρόσθεσε, δεν μας άκουσαν.

Κατά τον κ. Βενιζέλο, πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το θέμα, «να μιλήσουμε επί της ουσίας και όχι με ψευδαισθήσεις και γι αυτό, χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να εκπονηθεί και να εφαρμοστεί από μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .