Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ...!!



Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Παπακοσμάς, συμμετείχαν στην τελετή των...

αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων αεροπόρων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, που έγιναν στη Σκάλα Πρίνου Θάσου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Δήμο Θάσου με την καθοριστική συμβολή του Παναγιώτη Γεωργιάδη, Σμηνάρχου (Ι) ε.α., συνεργάτη του... Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Τουρισμού.

Την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος. Ακολούθησε η πανηγυρική ομιλία του Δημάρχου Θάσου Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Φώτης Κρεβάικας και ο Αρχηγός του Στόλου, Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης. Εντυπωσιακή ήταν η διέλευση ελικοπτέρων ΑΠΑΤΣΙ και του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του μνημείου και του προσκλητηρίου των πεσόντων.

Ακολούθησε, εκδήλωση στο κτίριο του Καλογερικού του Δήμου Θάσου, με ομιλίες των Πασχάλη Παλαβούζη, Κωνσταντίνου Λαγού και Παναγιώτη Γεωργιάδη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών στους Αρχηγούς της Αεροπορίας, του Στόλου, στους ομιλητές της εκδήλωσης αλλά και σε όσους βοήθησαν στην οργάνωση, από τον Δήμο Θάσου.










stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .