Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...!!!



Η Τουρκική Birgun φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πεντάστηλο τίτλο « Ο δικός μας πόλεμος είναι για όλους τους λαούς της Ευρώπης» και τον υπέρτιτλο « Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, μίλησε μόνο στην Birgun».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ Τσίπρας , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « ο αγώνας που κάνουμε στην χώρα μας εναντίον του νεοφιλελευθερισμού είναι ταυτόχρονα μια μάχη που δίνουμε για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς». Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση της Birgun για την Χρυσή Αυγή και τις «φήμες» ότι οι Ελληνες θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, απάντησε:

« Εγώ δεν έχω την γνώμη ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής και η εκπροσώπηση του κόμματος αυτού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα περιθωριακό φαινόμενο της πολιτικής μας ζωής. Επωφελήθηκαν από την κρίση του Καπιταλισμού και πήραν δύναμη από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους μετανάστες. Η Ιστορία μας έχει δείξει ότι οι ρατσιστικές δυνάμεις και οι δυνάμεις Νεοναζί αναπτύσσονται σε συνθήκες αύξησης της ανεργίας , επέκτασης της φτώχιας και σε συνθήκες που αυξάνεται το πρόβλημα προσαρμογής. Εμείς θα καταργήσουμε με το δικό μας πρόγραμμα τις συνθήκες που δημιουργούν την επίδραση της Χρυσής Αυγής.»


faros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .