Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ!


Ο γνωστός δικηγόρος-ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία συμμετέχει ενεργά στην εκλογική μάχη. Καθημερινά περιοδεύει στις γειτονιές της Αθήνας, όπου συναντιέται με τους πολίτες, εξηγώντας τους την κρισιμότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε περιοχές της Β’ Αθηνών, όπου η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 6ης Μαΐου είχε λάβει χαμηλά ποσοστά, όπως στο Μοσχάτο, στην Καλλιθέα, στο Ταύρο, στη Ν. Σμύρνη και αλλού. Η θετική αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπό του είναι τέτοια, που προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, αφού δικαιώνεται η επιλογή τους, για διεύρυνση και συμπαράταξη στην εκλογική μάχη και με πρόσωπα που άσκησαν έντονη κριτική στην ορθότητα της πολιτικής των μνημονίων.


Υπενθυμίζουμε ότι ο Παύλος Σαράκης στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λαμβάνοντας 4.000 ψήφους από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν μονοσταυρία, χωρίς καν προσωπικό προεκλογικό αγώνα. Οι πολίτες γνωρίζουν τις πολιτικές του θέσεις από τις συχνές εμφανίσεις του σε γνωστή δημοσιογραφική εκπομπή. Εκφράζει την πατριωτική-κοινωνική δεξιά, προτάσσει το εθνικό συμφέρον, στέκεται επικριτικά απέναντι σε πολιτικές που "γονατίζουν" τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Διαθέτει πολιτική σκέψη και είναι ιδιαίτερα προσηνής στην επαφή του με τον κόσμο.


Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν μ’ ένα πρόσωπο που δραστηριοποιείται πολιτικά για το "κοινό καλό" και όχι για προσωπικό πολιτικό όφελος. Γι’ αυτό και στις προηγούμενες εκλογές δεν έκανε προσωπικό προεκλογικό αγώνα, ενώ τώρα το πράττει, αφού σ’ αυτή την εκλογική μάχη, απουσιάζει η σταυρομαχία, ελέω λίστας. Είναι σε αξιοπρεπή θέση στη λίστα (21ος), όχι όμως σε εκλέξιμη θέση.


Όπως ο ίδιος δηλώνει δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μαχόμενη δικηγορία για χάριν της πολιτικής. Ενεργοποιήθηκε πολιτικά, όπως λέει, από το καθήκον που οφείλει να έχει ο καθένας μας απέναντι στην κοινωνία και την πατρίδα που δοκιμάζονται σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .