Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

άλλη μία σύλληψη από την ελληνική αστυνομίαΣυνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ελάτεια
Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στην Τιθορέα και στην Υπάτη

Συνελήφθη σήμερα (29-06-2012) το πρωί, στη Λαμία Φθιώτιδας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Σε βάρος του εκκρεμούσε το από 23-03-2011 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας, για απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2009, με θύμα ημεδαπό ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ελάτεια Φθιώτιδας.
Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος δράστης είχε διαπράξει επιπλέον τρεις κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες στην Τιθορέα και στην Υπάτη Φθιώτιδας.
Ειδικότερα:

Την 22-04-2011 διέρρηξε την οικία 42χρονου ημεδαπού, στην Τιθορέα και αφαίρεσε μεγάλο αριθμό χρυσαφικών – κοσμημάτων
Την 24-06-2012 διέρρηξε την οικία 39χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Λυχνού Υπάτης και αφαίρεσε μία τηλεόραση και μία παιγνιομηχανή ( play station )
Την 24-06-2012 διέρρηξε την οικία 32χρονου αλλοδαπού, επίσης στην περιοχή Λυχνού Υπάτης και αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( laptop ).
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίζεται δικογραφία για κλοπές σε βάρος του 27χρονου δράστη, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ο συλληφθείς θα οδηγη θεί αύριο (30-06-2012) το πρωί στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .