Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πόσους ερωτικούς συντρόφους έχουν οι άνδρες και πόσους οι γυναίκες;

Είναι ένα από τα μυστήρια που ταλανίζει πολλούς συντρόφους, με πόσους ανθρώπους έχει το ταίρι τους κάνει σεξ… Ωστόσο ακριβώς επειδή πρόκειται για την προσωπική ζωή και το παρελθόν, άνδρες-γυναίκες τις περισσότερες φορές το κρατούν κρυφό.

Είθισται λοιπόν οι άνδρες να υπερβάλλουν στον αριθμό και οι γυναίκες να τον μειώνουν, σύμφωνα με την… βίβλο του σεξ. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν οι επιστημονικές έρευνες που έρχονται για να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Η Βρετανική Έρευνα Υγείας έκανε έρευνα που αφορά τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων και για τα δύο φύλα. Οι… μαγικοί αριθμοί λοιπόν λένε πως οι γυναίκες έχουν κοιμηθεί με λιγότερους από πέντε άνδρες σε ολόκληρη τη ζωή τους, ενώ οι άνδρες με δέκα, κατά μέσο όρο γυναίκες, όπως αναφέρει το iefimerida.gr
Οι γυναίκες με μόνο έναν σύντροφο στην ζωής τους, είναι μία στις τέσσερις, ενώ το ποσοστό των ανδρών είναι 17%.
Το 27% του ισχυρού φύλου ισχυρίζεται ότι πως ο αριθμός των συντρόφων τους είναι διψήφιος αριθμός. Το ίδιο ισχυρίζεται μόνο το 13% των γυναικών…
Τελικά, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, και ένα ποσοστό ανδρών και γυναικών που μέχρι τα 24 τους δεν έχουν κάνει σεξ!
Αντίστοιχο είναι και το 1/4 των γυναικών, ηλικίας από 16 μέχρι και 24 ετών. Στους άνδρες, το παραδέχεται το ένα τρίτο, του ίδιου ηλικιακού γκρουπ.


πηγη tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .