Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πανικός με κοριούς στον ΟΣΕ!

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Όρθιοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα όλοι οι επιβάτες του ΟΣΕ από την Οινόη μέχρι και τη Θεσσαλονίκη.Το τρένο ξεκίνησε τα μεσάνυχτα από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Μετά τη στάση της Οινόης, οι επιβάτες του 5ου βαγονιού εντόπισαν στις θέσεις τους χιλιάδες κοριούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας πανικός στον συρμό. Όλοι φώναζαν να έρθει κάποιος υπεύθυνος από τον ΟΣΕ, αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"...Ούτε ελεγκτής δεν πήγε στο συγκεκριμένο βαγόνι για να ελέγξει τα εισιτήρια των επιβατών.

Το τρένο είχε αρκετό κόσμο αφού διανύουμε εξεταστική περίοδο και ήταν γεμάτο από φοιτητές που ταξίδευαν στη συμπρωτεύουσα για να δώσουν μαθήματα. Η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν απίστευτη, αφού αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν όρθιοι 6 και πλέον ώρες, προκειμένου να αποφύγουν τα τσιμπήματα των κοριών.

Την καταγγελία μας την έκανε αναγνώστης του spirospero.gr που ταξίδευε στο εν λόγω βαγόνι και δεν κατάφερε να γλιτώσει από τους κοριούς..."μου κέντησαν το δεξί χέρι και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο προκειμένου να μου δώσουν μια ειδική αλοιφή. Η αδιαφορία των αρμοδίων του ΟΣΕ είναι απαράδεκτη. Δηλαδή τί θα γινόταν αν μέσα στο συγκεκριμένο βαγόνι υπήρχαν μητέρες με παιδιά;" μας είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που μας κατήγγειλε το γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .