Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Με Μιράζ πάνω απο το Καστελόριζο απαντάνε οι Ε.Δ στους... Πασάδες!!!



Την δική τους ηχηρή απάντηση δίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στους Πασάδες της Άγκυρας ! Με πτήση μαχητικού Μιράζ και χαμηλή διεύλεση πάνω από το Καστελόριζο την Τετάρτη 4 Ιουλίου με Χειριστές τον Α/ΓΕΑ και στην θέση του συγκυβερνήτη...

τον Α/ΓΕΕΘΑ απαντάνε στην ανακοίνωση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου της Τουρκίας ότι αλλάζουν οι κανόνες εμπλοκής δίνοντας στην ουσία τη αποδέσμευση των όπλων στην Σμύρνη! Οι κάτοικοι της Μεγίστης το περιμένουν πως και πως ενώ ο Δήμαρχος ετοιμάζει υποδοχή. Δεν πιστεύουμε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος να κουβαλήσει όλη την ετοιμότητα στο Καστελόριζο γιατί κάτι τέτοια τα συνηθίζει!

Το σχέδιο πτήσης προβλέπει χαμηλή διέλευση των μαχητικών πάνω από το νησί υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος με το Α/ΓΕΕΘΑ και τον Α/ΓΕΣ. Να θυμηθούμε οτι ο Δήμαρχος του νησιού στην προσφώνηση του είχε αναφέρει στον Υπουργό οτι οι κάτοικοι βγαίνουν από τα σπίτια τους να χαιρετίσουν και να καμαρώσουν τα Ελληνικά μαχητικά! Ε ρε γλέντια αρχίζει να χαράζει στο Αιγαίο !


Βετεράνος


trikalagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .