Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πάρος: Ο Πακιστανός καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου, παρέμειναν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, σκοπός των κρατητηρίων κι ένας ντελιβεράς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.
Πάντως αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς και ν' αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Αν αποδειχτεί από τον Ιατροδικαστή ότι το χτύπημα ήταν παλιό ή ότι δεν έχει ισχύει κάτι, τότε περνάμε σε άλλες διαστάσεις με το Πακιστανό να προκαλεί μετά τα όσα έχει διαπράξει. Ίσως η αστυνομία να έχει ασχοληθεί πολύ μαζί του και να τον προστατεύει και με το παραπάνω μετά και τα χθεσινά δρακόντια μέτρα που πήρε και την επιχείρηση 'παραπλάνησης προς τους δημοσιογράφους'.

Kαταγγέλει ότι τον χτύπησαν και στο πλοίο αστυνομικοί

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται, ο Πακιστανός στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αστυνομικούς και στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για ν' απολογηθεί στον εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ THEGREEKTRANSFERSNEWS: ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ . . ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .