Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ελληνική Αστυνομία: Αυξάνεται η συμμετοχή αλλοδαπών στη «βαριά» εγκληματικότητα!!



Μ’ ένα δελτίο τύπου, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσίευσε τα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα του Α΄ εξαμήνου του 2012. Και από το επίσημο αυτό έγγραφο του ελληνικού κράτους, προκύπτει η μεγάλη αύξηση των περιστατικών της λεγόμενης...

«βαριάς εγκληματικότητας», π.χ. ληστείες μετά φόνου. Επίσης, από τα επίσημα στοιχεία, προκύπτει μείωση των ληστειών σε τράπεζες και καταστήματα (σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η ίδρυση της ομάδας ΔΙΑΣ), αλλά και η αλματώδης αύξηση των κλοπών-ληστειών σε σπίτια. Από κει κι έπειτα, διαπιστώνεται επισήμως η δυσανάλογα μεγάλη συμμετοχή των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» στην εγκληματικότητα και ιδίως στη «βαριά» της μορφή:

«Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των αλλοδαπών δραστών κυρίως στα αδικήματα των ανθρωποκτονιών, με κίνητρο τη ληστεία καθώς επίσης στις κλοπές – διαρρήξεις και στις ληστείες, κυμαίνεται σε αυξημένα ποσοστά, σε σχέση με την αριθμητική τους αναλογία στο γενικότερο πληθυσμό».
«Αντιρατσιστές» (κόμματα, ΜΚΟ, Συνήγοροι του Πολίτη, πρόεδρε των Πακιστανών κ.λπ.) σπεύσατε! Καταγγείλτε τώρα αμέσως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για… ρατσισμό και σφυρίξτε του Επιτρόπου Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να ’ρθει στην Ελλάδα για να το θέσει… εκτός νόμου!

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .