Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Κ. Σκανδαλίδης: Να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνησηΚάθετα αντίθετος σε νέες περικοπές εμφανίστηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι...
ο ίδιος δεν θα τα ψηφίσει αλλά και κάλεσε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση!

«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ένα τέτοιο συνολικό πακέτο θα περάσει. Σε μια εποχή που οι βουλευτές λοιδορούνται, απαξιώνονται, ευτελίζονται, έχουν τη δύναμη για ακόμα μια φορά να μην είναι συνεπείς με όσα έλεγαν προεκλογικά στους ψηφοφόρους τους; Πάντως, μέτρα με νέες δραματικές περικοπές σε χαμηλά εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις εγώ δεν ψηφίζω» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να πει «ΟΧΙ με κεφαλαία» σε νέα μέτρα, και μάλιστα τόνισε με νόημα: «Αν η αντιπαράθεση είναι αναπόφευκτη, ας προετοιμαζόμαστε γι' αυτό». Πηγές από την Ιπποκράτους, μάλιστα, αναφέρουν ότι σε πρόσφατη σύσκεψη με την ηγεσία του κόμματος εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταψηφίσει το πακέτο και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Ο κ. Σκανδαλίδης, τέλος, επιτίθεται στα κορυφαία στελέχη Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ειδικά στον Γιώργο Παπανδρέου γιατί καταψήφισαν το νόμο για τα ΑΕΙ: «Απλά θέλω να θυμίσω ότι για μια επιστολή διαφωνίας για το δημοψήφισμα που αφορούσε το Ευρωσύνταγμα ο Γιώργος Παπανδρέου απέπεμψε από την κοινοβουλευτική ομάδα τον Κώστα Σημίτη. Φαίνεται, όμως, ότι ήταν άλλες εποχές» λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .