Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Ρέθυμνο: Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι τέσσερις Ινδούς

Επίθεση από άγνωστους, οδήγησε σήμερα τα ξημερώματα, τέσσερις Ινδούς στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα από μαχαίρι.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Σφακάκι, όπου μία ομάδα έξι Ινδών -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία- περίμεναν το λεωφορείο για να μεταβούν στην εργασία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των τραυματισμένων, «χωρίς να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει, από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε μπροστά τους, βγήκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τέσσερις και στη συνέχεια οι άγνωστοι μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση».

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα, ενώ όπως δήλωσαν στην αστυνομία, οι δράστες πρέπει να ήταν Έλληνες.
Την πρωτόγνωρη για το Ρέθυμνο υπόθεση και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου, η οποία εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι ομοεθνείς των τραυματιών, δεδομένου πως συχνά υπάρχουν μεταξύ τους συμπλοκές, κυρίως για ζητήματα οικονομικά και εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .