Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τον θέτουν εκτός ΚΟ της ΝΔ...με αφορμή ένα tweet

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Νικολόπουλος τίθεται εκτός ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας καθώς μετά την αιφνίδια παραίτηση του πριν μερικές εβδομάδες, σήμερα ξαναχτύπησε μέσω twiiter.
Το spirospero.gr επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Νικολόπουλου όπου μας ενημέρωσαν ότι ο ίδιος βρίσκεται εκτός Αθηνών και η είδηση της διαγραφής του έχει προκαλέσει αναταραχή τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του.

Σε προσπάθεια που κάναμε να μιλήσουμε με τον ίδιο, ο βουλευτής δεν απαντά στο προσωπικό τηλέφωνό του.

Παράλληλα με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr, ο κ. Νικολόπουλος πληροφορήθηκε την διαγραφή του, στην Κρήτη όπου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες. Η είδηση έσκασε σαν "κεραυνός", αφού δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την διαγραφή του στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Το περιβάλλον του διαρρέει ότι αιτία της διαγραφής του ήταν η υποψηφιότητά του για τη γραμματεία της ΝΔ ενώ από τη Συγγρού κάνουν λόγο ότι το tweet ήταν απλά η αφορμή και διεγράφη για τη γενικότερη στάση του.
Οργιάζουν οι φήμες για προσχώρησή του στο κίνημα του Π. Καμμένου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι σαφής στην ρήτρα τους, -ότι όποιος έχει υπογράψει έστω ένα από τα δύο μνημόνια δεν θα προσχωρήσει στο κόμμα- όπως μας διαβεβαίωσε και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .