Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η γαλλική Disneyland ψάχνει προσωπικό από την Ελλάδα


Η γαλλική Disneyland ψάχνει προσωπικό από την Ελλάδα


Ονειρευτήκατε ποτέ να πιάσετε δουλειά σε ένα πραγματικά «φανταστικό» μέρος, όπου τα πάντα θα είναι φωτεινά και πολύχρωμα και οι συνάδελφοί σας να είναι ο Μίκι, ο Γκούφι και ο Ντόναλντ ενώ ταυτόχρονα θα πληρώνεστε αδρά για αυτό

Την ευκαιρία αυτή σας δίνει η γαλλική Disneyland, αφού ζητάει υπαλλήλους από την Ελλάδα για να δουλέψουν στις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland έρχονται στην Αθήνα στις 2 και 3 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιήσουν μία σειρά συνεντεύξεων σε μέρος που δεν έχει ακόμη γνωστό, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες Έλληνες εκείνους που θα προσληφθούν... από τον μαγικό κόσμο της Disneyland

Η γαλλική Disneyland βρίσκεται 35χλμ έξω από το Παρίσι - στην πέμπτη ζώνη - στην περιοχή Marne-la-Vallee και αναζητά προσωπικό στα ξενοδοχεία για φιλοξενία και υποδοχή των επισκεπτών, στον τομέα τροφίμων (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, υπεύθυνοι μπαρ), στην καθαριότητα, στο τηλεφωνικό κέντρο, στα παιχνίδια και στα καταστήματα.

Τα απαιτούμενα προσόντα για να προσληφθεί κάποιος; Να έχει συμπληρώσει το 18έτος της ηλικίας του και να γνωρίζει σε καλό επίπεδο (Β1) Γαλλικά και Αγγλικά, γλώσσες στις οποίες θα γίνουν οι συνεντεύξεις. Σημειώνεται ότι ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής απαιτείται η γνώση και μίας τρίτης ξένης γλώσσας (ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά κλπ).

Οι παροχές που συνοδεύουν την θέση στη Disneyland είναι είτε βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις γιορτές των Χριστουγέννων 2012 και 2013, είτε για το Πάσχα και το καλοκαίρι του 2013, είτε εποχιακές μακροπρόθεσμες συμβάσεις 4-8 μηνών από τον Φεβρουάριο ή τον Μάϊο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους.

Επίσης, θα προσφερθεί διαμονή με συγκατοίκηση στις εστίες με κόστος 10 ευρώ την ημέρα και γεύμα στα ειδικά εστιατόρια με κόστος 3-5 ευρώ, ενώ η Disneyland αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης από και προς το Παρίσι.
ΠΗΓΗ:zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .