Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δημοπρατήθηκε η αναβάθμιση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".


Δημοπρατήθηκε το έργο της αναβάθμισης του χερσαίου τμήματος διαδρόμου 10-28 του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» , προϋπολογισμού 38,75 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών έγινε στις 8 Μαΐου 2012 και αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης. Η υπογραφή της σύμβασης θα λάβει χώρα μετά τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και...
τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 20 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.
Το τεχνικό αντικείμενο του έργου αφορά στη πλήρη ανακατασκευή του υφιστάμενου χερσαίου τμήματος του διαδρόμου 10-28 , με εργασίες εξυγίανσης, οδοστρωσίας και κατασκευής νέου αντιολισθηρού τάπητα , ώστε το υφιστάμενο τμήμα του διαδρόμου 10-28 να αποκτήσει τα ίδια λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά με την επέκταση που κατασκευάζεται στη θάλασσα.

Επίσης δημοπρατήθηκε το έργο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΦΑΣΗ Α» προϋπολογισμού 8.500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών έγινε στις 8 Μαΐου 2012 και αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης.


Η υπογραφή της σύμβασης θα λάβει χώρα μετά την εκδίκαση των τυχόν ενστάσεων , τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου .
Στο τεχνικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται η κατασκευή χωριστικού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, στο νότιο τμήμα του Δήμου Καλαμαριάς και η διάρκεια κατασκευής του είναι 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .